OVER ONS

Butcher’s Craft is de erkende groothandel van De Laet & Van Haver. Vanuit ons ambachtelijk atelier beleveren we horecazaken in binnen- en buitenland. 

Het verhaal van Luc De Laet & Peggy Van Haver is er een van goesting, hard werken en een ferme portie gezonde ambitie. Wat begon met een kleine beenhouwerij in Hove is uitgegroeid tot meer, véél meer: een restaurant Butcher’s Dining naast Butcher’s Store Hove, een groothandel Butcher’s Craft in Aartselaar, een tweede beenhouwerij Butcher’s Store Antwerp City Brewery in de Antwerpse stadsbrouwerij en een derde store Butcher’s Store Antwerp City South op ‘t Zuid in Antwerpen.

In 2014 krijgt De Laet & Van Haver een officiële erkenning van het FAVV. Luc De Laet en Peggy Van Haver willen zich onderscheiden en starten met het dry agen van rundvlees. Door een jarenlange zoektocht en het uitkiemen van de juiste procedures groeit De Laet & Van Haver uit tot een referentie op het vlak van dry aged vlees. De nadruk ligt op het uitgebreide aanbod van ruim 20 verschillende Europese runderrassen en meer dan 5 verschillende varkenssoorten. Als ons vlees komt van boerderijen die we zelf geselecteerd en bezocht hebben.

In 2016 komt de groothandel op zijn eigen benen te staan en wordt omgedoopt tot de Butcher’s Craft. Op dat moment zijn er twee vestigingen in gebruik. De uitsnijderij in Wommelgem en de charcuterieproductie in Hove. Gezien de groei beslissen Luc en Peggy om een pand te zoeken waar beide productie-eenheden ondergebracht kunnen worden. Hun oog valt op een gebouw in de Aartselaar, vlakbij de toegangswegen naar Antwerpen en Brussel. Begin 2018 verhuisde de uitsnijderij van Wommelgem naar Aartselaar en werd de locatie officieel in gebruik genomen. In 2019 volgde de zouterij en de burelen. De ingebruikname van het nieuwe pand was bij deze voltooid.

WAAROM BUTCHER’S CRAFT?

Butcher’s Craft gaat voluit voor een creatieve en pure smaakbeleving. Samen met onze klant pakken we met verenigde kracht elk project aan op een authentieke, respectvolle en transparante manier. Hierbij is geen uitdaging te groot. Om ons doel te bereiken moeten we anders zijn, out of the box durven denken en steeds naar oplossingen zoeken. Ontdek Butcher’s Craft als partner voor jouw zaak!

Heb je nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren, ons team helpt je met plezier verder.