Gutrei
Butcher’s Craft is verdeler van het uitzonderlijke Galicische rundsvlees van Gutrei.
Gutrei werd opgericht in 2007 en is gevestigd in Galicië, in het noordwesten van Spanje. Het bedrijf werkt enkel met lokale boeren die runderen op een traditionele, natuurlijke en kwaliteitsvolle manier grootbrengen. De runderen groeien op in kleinschalige boerderijen en krijgen de hele dag de tijd om hun natuurlijke kost bij elkaar te grazen. ’s Nachts worden ze opgepikt en brengen ze de nacht door in een stal met veel leefruimte. Hun dieet wordt hier verder aangevuld met maïs en gerst.
Door het uitzonderlijke, regenachtige klimaat en de unieke leefomstandigheden, brengen de runderen, zoals Frieiresa, Mirandesa, Cachena, Rubie Gallega,… vlees van uitzonderlijke kwaliteit voort.
Gutrei werd opgericht in 2007 en is gevestigd in Galicië, in het noordwesten van Spanje. Het bedrijf werkt enkel met lokale boeren die runderen op een traditionele, natuurlijke en kwaliteitsvolle manier grootbrengen. De runderen groeien op in kleinschalige boerderijen en krijgen de hele dag de tijd om hun natuurlijke kost bij elkaar te grazen. ’s Nachts worden ze opgepikt en brengen ze de nacht door in een stal met veel leefruimte. Hun dieet wordt hier verder aangevuld met maïs en gerst.
Door het uitzonderlijke, regenachtige klimaat en de unieke leefomstandigheden, brengen de runderen, zoals Frieiresa, Mirandesa, Cachena, Rubie Gallega,… vlees van uitzonderlijke kwaliteit voort.
Origine: | Galicië, Spanje |
Smaak: | Ziltig, kruidig en boter |
Vetdooradering: | Sterk |
Beschikbaarheid: | Entrecôte, zesrib, ribeye, côte à l’os | Vers en Dry Aged |