Carima
Een selectie van rundvlees op basis van volgende onmiskenbare criteria: typologie van het rund, bevleesdheid en marmeringsscore. Er wordt uitsluitend voor vrouwelijke runderen van Italiaanse en/of Europese origine gekozen.
Marmering heeft een belangrijke invloed op vele kenmerken van het vlees: de sappigheid, malsheid, textuur en smaak. Al deze eigenschappen zijn van cruciaal belang voor de smaakbelevering.
Carima wordt exclusief verdeeld in België door De Laet & Van Haver.
Marmering heeft een belangrijke invloed op vele kenmerken van het vlees: de sappigheid, malsheid, textuur en smaak. Al deze eigenschappen zijn van cruciaal belang voor de smaakbelevering.
Carima wordt exclusief verdeeld in België door De Laet & Van Haver.
Origine: | Italië |
Smaak: | Krachtige vleessmaak |
Vetdooradering: | sterk tot zeer sterk |
Beschikbaarheid: | Entrecôte, zesrib, ribeye, Côte à l’os, bavette, endvogel en filet pur | vers en dry aged |